Tanden bleken: tanden witter maken!

tanden bleken

Superwitgebit van €50 voor slechts €40

Kom je met z’n tweeën dan betaal je maar €72. Boek nu en bespaar tientallen euro’s.

 

 

WITGEBIT

25
 • Stel je eens voor je hebt al enorm witte tanden omdat je al eens een behandeling bij ons hebt ondergaan en je wilt dit geweldige stralende gebit graag behouden. Dan is dit jouw behandeling!
 • Bij deze behandeling worden jouw tanden 2×22 minuten achter elkaar gebleekt met gel op basis van natuurproducten.
 • Kies eens in de zes weken voor een witgebit en je blijft stralend witte tanden houden!
Nu boeken

SUPERWITGEBIT DELUXE

60
 • Stel je eens voor dat je net de tekst over het superwitgebit hebt gelezen. Je twijfelt want je wil meer dan het alleen proberen. Dan is dit jouw behandeling!
 • Dit is de superwitgebitbehandeling in een verbeterd jasje. Voor slechts €10 extra krijg je bijna een half uur meer bleektijd.
 • Enorm geschikt voor de mensen die aan een superwit net geen genoeg hebben.
Nu boeken

EXTREEMWITGEBIT

75
 • Stel je eens voor je bent het type doorpakker als je iets doet dan wil je het meteen goed doen. Dan is dit jouw behandeling!
 • Bij onze meest gekozen behandeling maak je meteen een goede start en ga je direct naar bijna de meest witte tint mogelijk.
 • Hierbij worden jouw tanden 6×22 minuten achter elkaar gebleekt met gel op basis van natuurproducten.
Nu boeken

EXTREEMWITGEBIT DELUXE

85
 • Stel je eens voor dat je net de tekst over het extreemwitgebit hebt gelezen. Je twijfelt want je bent iemand toch altijd net iets meer wilt dan de rest.
 • Dan is dit jouw behandeling! Dé behandeling die je nodig hebt als je voor de eerste keer komt bleken!
 • Dit is de extreemwitgebitbehandeling in een verbeterd jasje. Voor slechts €10 extra krijg je bijna een half uur meer bleektijd.
 • Enorm geschikt voor de mensen die aan een extreemwitgebit net geen genoeg hebben.
Nu boeken

ULTRAWITGEBIT

95
 • Stel je eens voor dat je gewoon gegarandeerd de meest witte tanden wilt. Je wilt stralen als de sterren. Dan is dit jouw behandeling.
 • Hierbij worden jouw tanden maar liefst 8×22 minuten behandeld. Dit is de meest intensieve behandeling van Nederland op het gebied van tanden bleken.
 • Uniek in zijn soort en uitermate geschikt voor mensen die veel geprobeerd hebben maar altijd weinig of geen resultaat hebben behaald.
 • Of voor mensen die op vakantie het meest hard willen stralen van allemaal.
 • Tevens een geweldige behandeling voor mensen die gaan trouwen of last hebben van erg gele hoektanden.
Nu boeken

DUBBEL RESULTAAT

Voor slechts € 9,00 extra

Stel je eens voor dat jij jouw kans op het maximale resultaat twee maal kan vergroten. Zou je dat dan laten liggen? Natuurlijk niet!

Laat daarom jouw tanden polijsten bij WITGEBIT en ervaar dubbel zoveel resultaat. Sterke verkleuringen en matige tandplak worden door het polijsten voor het tanden bleken al verwijderd.

Alle ruimte voor onze unieke gel om jouw tanden witter te maken dan ze ooit zijn geweest. Dit wordt gedaan met professionele tandartsapparatuur voorzien van de allernieuwste technieken voor de meest prettige sensatie.

Dit betekent absoluut geen pijn en de meeste schone, gladde tanden en witte tanden die je ooit hebt gehad.

FLINKE KORTING

Bij 2 personen of meer

Stel je eens voor dat je tanden bleken voor de eerste keer een beetje spannend vindt. Dan begrijpen wij dat volkomen en juist daarom krijg je bij ons 10% korting als je met twee personen of meer komt.

BEHANDELING GRATIS

Bij geen resultaat

Stel je eens voor dat je na het tanden bleken toch geen resultaat ziet. Wat kan gebeuren omdat iedereen anders is en de een nou eenmaal meer behandelingen nodig heeft dan de ander voordat de gel aanslaat en zijn werk doet.

Stel je nou voor dat dat eens zou gebeuren. Dan is dat helemaal geen probleem. Bij ons krijg je dan gewoon dezelfde behandeling gratis. Zonder gezeik, zonder gezeur. De enige voorwaarde die wij stellen is een duidelijke voor en na foto in hetzelfde licht.

LAAGSTE PRIJS

Dé laagste prijs van Nederland

Stel je nou eens voor dat jij op internet aan het zoeken bent naar een andere aanbieder en je komt bij enorm hoge uitzondering op een website waarbij ze een behandeling goedkoper aanbieden dan ons maar zonder alle extra voordelen.

Wat kan je dan doen? Dan stuur je ons gewoon email en kan jij bij ons profiteren van hetzelfde voordeel alleen nog een euro goedkoper!Witte tanden voor de laagste prijs dat kan je van ons verwachten.

Honderden foto’s en filpmjes en meer dan 1400 positieve recensies zijn terug te vinden op onze Facebookpagina met 31k likes. Op deze pagina en op onze homepage vind je een filmpje die exact laat zien ons totale concept werkt.