Veelgestelde vragen

Wat zijn de voorwaarden van geen resultaat = geld terug?

Als je kan aantonen dat jouw tanden werkelijk geen enkele tint lichter zijn geworden dan krijg je van ons eerst dezelfde behandeling gratis. Je zou zeggen als de eerste behandeling niet werkt waarom de tweede dan wel. Dit heeft met de activatietijd te maken.

In de meeste gevallen werkt de gel direct maar bij een enkeling heeft de gel langer de tijd nodig.

Vergelijk het met bruin worden door de zon. Sommige mensen zijn direct bruin andere mensen hebben daar meer sessies voor nodig.

Het komt bijna nooit voor maar zie je na de tweede behandeling ook geen tint verschil dan krijg jij je geld terug.

Voorwaarden :

-De volledige behandeling kiezen (inclusief polijsten)

– Voor en na foto voorprofiel van de tanden in hetzelfde licht gemaakt bij ons op de stoel in de vestiging zowel de 1ste als de 2de keer, deze moet je zelf maken.

-Binnen drie dagen na jouw behandeling kenbaar maken dat je geen resultaat hebt, anders komen alle rechten te vervallen.

Wordt hier niet aan voldaan dan is de garantie niet van toepassing.

Als ze een aantal tinten witter zijn geworden maar nog niet wit genoeg voor jou dan moet je nog een aanvullende behandeling nemen.

Waar kan ik de prijzen vinden?
Op www.witgebitnederland.nl/tanden-bleken.
Waarom moet ik kiezen voor witgebit?
Wij bieden naast de beste prijs ook nog eens ontzettend veel voordelen die niemand anders heeft.

VOORDELEN VAN DE SPECIALIST
✔Witte tanden in 1 bezoek
✔Geen resultaat is geld terug
✔Verkozen tot beste bleker van NL
✔Bespaar tientallen euro’s
✔Aanbevolen door tandartsen
✔2500 positieve recensies
✔Honderden foto’s van tevreden klanten
✔Zeer geschikt voor rokers koffiedrinkers
✔Vestigingen in elf steden
✔Wij verwijderen tandplak
✔Wij bieden een exclusieve nabehandeling
✔Verkozen tot bedrijf van het jaar

Doet een tandenbleekbehandeling pijn?
Een behandeling is over het algemeen volledig pijnloos. Dit wil zeggen dat 99.9% geen last ervaart.
Een enkeling die dat wel ervaart kunnen wij helaas nooit uitsluiten.
Is het tanden bleken schadelijk voor mijn tanden?
Tanden bleken is niet schadelijk voor jouw tanden.Wij werken op basis van zonnebloemolie en kokosnootolie hierdoor vindt er geen verandering plaats in de hardheid van het glazuur. Deze verandert alleen door stoffen met een lage PH-waarde (zure stoffen).

Er vindt wel een hele lichte demineralisatie plaats. Dit zijn bouwstoffen die aan het glazuur onttrokken worden. Dit effect is echter zo minimaal dat het tandglazuur vanzelf binnen 24 uur alweer volledig hersteld is door de mineralen uit het speeksel.

De calcium/fosfaatverhouding is na zes uur bleken hetzelfde als na het drinken van een blikje Cola. Wij bleken hooguit drie uur, in deze verhouding verandert dus ook nagenoeg niks.

Wat sporadisch voorkomt is dat een enkeling irritatie ondervind aan de lippen of aan het tandvlees. Hier kunnen wij verder geen enkele verantwoordelijkheid voor nemen noch aansprakelijk voor gesteld worden, door een behandeling te boeken bij witgebit ga je ermee akkoord dat dit eventueel zou kunnen gebeuren.

 

Kleuren mijn vullingen en kronen ook mee?
Dat ligt aan het materiaal van de vulling en hoelang je die al hebt.

Bij de meeste gaat alle aanslag van de afgelopen jaren er wel af.

Veel klanten bij wie het niet mee kleurt laten zich toch bleken en vragen dan later aan de tandarts om de vullingen en kronen dezelfde kleur te maken als de rest van het gebit.

Mensen met een vulling raden wij altijd aan de goedkoopste behandeling te kiezen, om op die manier te zien wat bij jouw vulling het effect is.

Mag ik na de behandeling alles weer eten of drinken?
We adviseren om na de behandeling de eerste 2 a 3 uur niets te eten of te drinken, behalve water. Daarna kun je het meeste wel weer eten en drinken. Uitgezonderd zijn consumpties die extreem veel kleurstoffen bevatten, zoals aardbeien, kersen, koffie, thee, rode wijn, cola, rode kool en tomaten ketchup. Ook zuurhoudende producten zoals citrusvruchten en koolzuurhoudende dranken worden met klem afgeraden, vooral energiedrankjes.

Dit geldt voor de rest van de dag. Daarnaast is het beter om op de dag waarop de behandeling heeft plaatsgevonden nog niet te roken. Na 24 uur kan je alles weer eten, drinken en eventueel ook weer roken.

Komen er na de behandeling sneller verkleuringen in de tanden als daarvoor?
De tanden worden tijdens de behandeling opgeschoond van de verkleuringen die in alle voorgaande jaren in jouw tanden terecht zijn gekomen. Er wordt echter niks aan de structuur van je tanden veranderd waardoor je tanden niet sneller verkleuringen op gaan nemen dan voor de behandeling. Dit gaat in exact hetzelfde tempo als de jaren daarvoor.niks.
Hoe wit worden mijn tanden?
Dit is voor ieder persoon anders en nooit van tevoren te zeggen. Hoeveel tandplak heb je? Hoeveel tandsteen heb je? Hoe verzorg jij je mond? Is het een extrinsieke (buiten de tand) of intrinsieke(binnen de tand) verkleuring? Hoe gezonder de mond, hoe beter de behandeling aanslaat.
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
We hebben 2500 positieve recensies maar garanties kunnen wij niet geven. Wat voor de een werkt, werkt voor de ander niet. Ieder persoon is anders. Het extreemwitgebit + polijsten + nabehandeling is een prima behandeling voor starters. Desondanks kan iemand alsnog een aanvullende behandeling nodig hebben om het gewenste resultaat te behalen.

Hoe wit jouw tanden worden is van enorm veel factoren afhankelijk; wat eet je? Wat drink je? Wat is jouw genetische aanleg? Is het een intrinsieke of extrinsieke verkleuring? Hoe verzorg je je mond? Hoe heb je jouw mond verzorgd? Daarnaast is het van groot dat je jouw tanden laat polijsten voor de behandeling. Dit maakt de tanden enorm glad en verwijdert matige tandplak. Doe dit bij witgebit voor slechts €9!

Mensen denken vaak dat bleken de tanden “witter” maakt, maar dit is een misvatting. Bleken onttrekt kleurstof uit de tand die in de loop van de jaren is opgebouwd door o.a. roken, kleurstofhoudende dranken en bepaald voedsel en maakt je tanden dus lichter. In feite worden door bleken de tanden terug gekleurd naar de basiskleur welke je ooit had (denk terug aan de tijd dat je een jaar of tien was)

Ieder mens is anders en dus ook elk resultaat.Het gevolg is dan ook dat de een meer of andere behandelingen nodig heeft dan de ander. Lees dus altijd de veelgestelde vragen en de tips die wij in de reserveringsbevestiging geven. Volg deze ook op. Wees hierbij ook zelfkritisch want wij verrichten geen wonderen, wel kunnen wij enorm goede resultaten behalen met de juiste randvoorwaarden.

Net als bij de kapper of met je nagels zal je ook bij ons de behandelingen moeten herhalen. Het is een fabeltje om te denken dat je ergens een keer kan bleken en dat je jouw tanden een half jaar of zelfs een jaar wit kan houden, trap hier dan ook niet in.

Als je bij ons de meest witte tint voor jou hebt bereikt dan kan je dit resultaat behouden door een keer in de zes a zeven weken een witgebitbehandeling van 25,- te ondergaan. Op die manier houdt je goedkoop en veilig het hele jaar door witte tanden, wij geloven in betaalbaar mooier.

Kan de behandeling herhaald worden na een bepaalde tijd?
Andere aanbieders doen vaak alsof je voor een paar honderd euro een aantal jaar wit kan blijven. De realiteit is echter dat de mens de hele dag eet en drinkt en de tanden op die manier blootstelt aan enorm veel vervuiling.

Het is dan ook een utopie om te denken dat zoiets kan. Het echte verhaal is dat je het bij moet houden om de tanden fris en wit te houden. Denk hierbij aan eens in de zes a zeven weken Dat is ook de reden van onze lage prijs; zodat de klanten hun gebit het hele jaar door prachtig kunnen houden. Wij geloven in betaalbaar mooier!

Wat kan ik voor de behandeling doen als ik het optimale resultaat wil?
Verwijder eerst tandplak en tandsteen voor het optimale resultaat. We zien steeds vaker dat mensen zich na het bleken storen aan de tandplak die zich op de randen van hun tanden bevindt.

Tandplak is een dun, kleverig laagje dat zich gedurende de dag op de gebitselementen afzet. Het heeft ongeveer dezelfde kleur als de tanden en is daarom moeilijk te zien. Als de tanden witter worden kan dit, vanwege het contrast, meer zichtbaar worden. Tandplak verwijderen op locatie met polijsten, tandsteen moet door de mondhygiëniste verwijderd worden.

 

Kan ik bleken als ik last heb van gevoelig tandvlees?
Nee, dit wordt niet aangeraden. Mocht je het wel besluiten geef dit dan zeker aan ons door.
Als ik een tweede behandeling krijg aangeboden wanneer moet ik die ondergaan?

Maximaal 4 weken na de 1e behandeling, anders komt het aanbod helaas te vervallen.

Hoe kan ik betalen?

Jij kan jouw afspraak afspraken reserveren via ons een online reserveringssysteem.

Ga naar www.snelwittetanden.nl/tanden-bleken en klik dan op de button boek nu. Kies jouw vestiging naar keuze. De agenda komt tevoorschijn en je kan direct boeken

 

Verdwijnt met het bleken ook mijn tandplak?
 

Nee helaas niet, wel kan je van tevoren polijsten bij witgebit. Dit verwijdert de meeste tandplak.

Wat is de minimumleeftijd voor het tanden bleken?
Dit is 14 jaar. Dit dient wel te gebeuren met toestemming van de ouders.
Kan ik bleken tijdens mijn zwangerschap?
Er is nooit bewezen dat het slecht zou zijn voor een ongeboren kind. Tot op heden hebben wij er ook geen slechte ervaringen mee. Echter blijft dit altijd op eigen risico.
Welke dingen die ik eet en drink zijn slecht voor mijn tanden?
Er zit een onderscheid in dingen die slecht zijn voor de gezondheid van jouw gebit en zaken die jouw tanden kunnen verkleuren. Bij dingen die slecht zijn voor de gezondheid van jouw tanden moet je denken aan voedingswaren die veel suikers bevatten of zuur zijn. Hier wordt je tandglazuur zacht van. Bijna alles wat je dagelijks eet of drinkt geeft wel verkleuringen aan jouw tanden. Alleen het een veel meer dan het ander.

Roken geeft veruit de meeste verkleuringen aan je tanden. Daarna volgen zaken als koffie, thee, rode wijn, cola, tomatensaus, rode bietjes en dergelijke.

Simpelweg zou je kunnen zeggen dat dingen die op een wit laken de ergste verkleuringen zouden geven, ook jouw tanden het meest verkleuren. Door jouw gebit goed te onderhouden komen deze verkleuringen minder snel op jouw tanden terecht.

Ik heb na de behandeling last van kleine witte vlekjes op mijn tanden, gaan deze weg?
Dit is normaal, veel mensen hebben hier last. Er is echter geen reden voor paniek. Deze vlekjes verdwijnen altijd binnen 1 a 2 dagen na de behandeling.
Zijn mijn honden welkom in de praktijk?
Met oog op de hygiene laten wij geen honden toe in de praktijk.
Zijn mijn kinderen en of andere vrienden en familieleden welkom?
In verband met de privacy en de klantvriendelijkheid laten wij alleen mensen toe in de praktijk die komen bleken. Mocht je toch echt niet alleen willen komen dan kunnen deze mensen in de wachtkamer plaatsnemen. Voor kleine kinderen is het handig om voor een oppas te zorgen. Wij kunnen daar niet op letten.
Kan ik ook mijn tanden bleken als ik een gouden tand heb?
Ja, dat is geen enkel probleem.
Kan ik te laat komen?
Te laat komen gaat altijd van jouw eigen tijd af. Onze medewerkers hebben vaste werkschema’s. Als iemand dan een half uur of een uur te laat is dan zou dat betekenen dat zij niet naar huis kunnen omdat iemand anders niet op de juiste tijd arriveert.
Kan ik mijn afspraak afzeggen?
Annuleren of wijzigen kan tot 72 uur voor de afspraak. Wij retourneren geen geld, bij annulering ontvang je een waardebon. Dit geldt alleen als je de afspraak minimaal 72 uur van tevoren annuleert. Te laat komen gaat altijd van jouw eigen tijd af. Boek je een behandeling die binnen 72 uur uitgevoerd wordt dan kan je deze niet afzeggen.
Hoe kan ik mijn giftcard inleveren?
Kies jouw vestiging naar keuze via www.witgebitnederland.nl/contact, klik op boek nu. Vervolgens zie je de agenda voor je.
Kies daar een datum uit en geef die datum aan de desbetreffende vestiging door met een foto van de giftcard erbij.
Hoe vaak kan ik mijn afspraak verplaatst worden?
Jouw afspraak kan maximaal 2x verplaatst worden.