Over ons
___

Veilig tanden bleken in een professionele praktijk met een exclusieve voor en nabehandeling en 100% garantie; dat kan alleen bij Witgebit! We zijn niet voor niks verkozen tot bedrijf van het jaar in de categorie tandartsen.

Wij van Witgebit weten hoe moeilijk het is om in onze branche echte kwaliteit te vinden.

Van daaruit is ooit de gedachte ontstaan; dit moet beter kunnen!

Witgebit - tanden-bleken

Jouw specialist
______

Inmiddels hebben wij in vier jaar tijd al 500.000 klanten behandeld en mogen wij ons met recht de specialist in tanden bleken noemen.

Witgebit is al jaren de oplossing tegen verkleurde tanden. De belangrijkste reden daarvoor is dat wij ons enkel focussen op tanden bleken. Dag in, dag uit.

Wij hebben hiervoor gekozen omdat wij vinden dat jouw tanden jouw visitekaartje zijn en daar moet je alle aandacht aan schenken. Onze missie is dan ook om elk mens net een klein beetje gelukkiger te maken.

Sociaal gezicht
______

Wij willen niet het onderste uit de kan halen en werken o.a. samen met de organisatie samen uit samen thuis. Zij zetten zich in tegen pesten. Daarnaast hebben we een eigen project voor kansarme kinderen in Gambia.

Het meest gelukkig worden wij van anderen gelukkig maken. Dat dit betekent dat wij zelf iets minder over houden, dat nemen wij voor lief.

Bij ons geen addertjes onder het gras, geen gedoe via Groupon of Vakantieveilingen. Gewoon direct contact. Veilig en betrouwbaar. Weten waar je aan toe bent.