Over ons
___

Veilig tanden bleken in een professionele praktijk voor de laagste prijs; dat kan alleen bij Witgebit!

Wij van Witgebit weten hoe moeilijk het is om met weinig geld rond te moeten komen en er toch tip top uit te blijven zien.

Vooral het bleken van onze tanden was altijd ontzettend duur. Van daaruit is de gedachte ontstaan; witte tanden moeten goedkoper kunnen.

Jouw specialist
______

Inmiddels hebben wij in vier jaar tijd al duizenden klanten behandeld en mogen wij ons met recht de specialist in tanden bleken noemen.

Witgebit is al jaren de oplossing tegen verkleurde tanden. De belangrijkste reden daarvoor is dat wij ons enkel focussen op tanden bleken. Dag in, dag uit.

Wij hebben hiervoor gekozen omdat wij vinden dat jouw tanden jouw visitekaartje zijn en daar moet je alle aandacht aan schenken.

Sociaal gezicht
______

Wij willen niet het onderste uit de kan halen en werken o.a. samen met de organisatie samen uit samen thuis. Zij zetten zich in tegen pesten. Daarnaast hebben we een eigen project voor kansarme kinderen in Gambia.

Witte tanden moeten voor iedereen betaalbaar zijn. Dat dit betekent dat wij zelf iets minder over houden, dat nemen wij voor lief.

Het kan allemaal goedkoper. Waar andere aanbieders zeggen dat zij de laagste prijs voor de klant creëren, hebben wij de laagste prijs.

Vraag dus niet aan ons waarom tanden bleken bij ons zo goedkoop is. De vraag is; waarom is tanden bleken bij andere aanbieders zo duur?

Bij ons geen addertjes onder het gras, geen gedoe via Groupon of Vakantieveilingen. Gewoon direct contact. Veilig en betrouwbaar. Weten waar je aan toe bent.